KEBAIKAN PRODUK MERVE COSMETIC UNTUK KESIHATAN

Tuesday, May 17, 2016

 KEBAIKAN PRODUK MERVE COSMETIC UNTUK KESIHATAN


KEBAIKAN PRODUK MERVE COSMETIC UNTUK KESIHATAN | Sejak dua menjak ni, bila sebut isu kecantikan jangan kata perempuan je yang akan obses dengan kecantikan tetapi lelaki kini begitu mementingkan penampilan diri. 

Kecantikan yang patik maksudkan bukanlah yang terlampau sehingga tidak dapat bezakan yang mana lelaki dan perempuan, tetapi lebih kepada menjaga penampilan diri.

Seperti penulisan patik sebelum ini berkenaan produk MERVE Cosmetic [SINI], untuk kali ini patik ingin berkongsi kisah kebaikan produk MERVE Cosmetic dengan lebih terperinci. 

MERVE Cosmetic tampil dengan 3 rangkaian produk untuk penampilan luaran dan jga dalaman seseorang iaitu, Gorgeous Juice, Fairy Tears Potion dan Full Coverage Foundation

GORGEOUS JUICE

Gorgeous Juice
Gorgeous Juice ini menjadi pilihan orang ramai kerana ianya dikatakan boleh membantu mencantikkan kulit wajah, menurunkan berat badan dan memberi tenaga dari dalam tetapi juga sangat sangat membantu dari segi kesihatan dalaman. Malah ada yang memberi respon yang positif dimana mereka yang mengalami masalah sukar hamil dan masalah seks bagi lelaki dan wanita juga boleh dibantu.

Kandungan didalam Gorgeous Juice
Kandungan didalam Gorgeous Juice
Kebiasaanya kebaikan produk lain mungkin 5 atau sehingga 10 kebaikan. Tetapi Gorjeous Juice mempunyai lebih kurang 30 kebaikan. Jom patik kongsikan.

1. Membuatkan kulit menjadi berseri & putih gebu dari wajah hingga seluruh badan.

2. Menghasilkan pembentukkan kolegen secara semulajadi untuk kulit yg cantik, mulus & awet muda

3. Menegangkan & Membesarkan payudara ketahap ideal secara semulajadi

4. Membantu pola tidur yg teratur setiap hari

5. Menyeragamkan tona kulit dan mengetatkan pori kulit wajah

6. Bertindak sebagai anti penuaan, anti oksidan & anti bakteria yang membersihkan kulit hingga ke lapisan dermis terakhir

7. Mengaktifkan sel kulit baru

8. Menguat, menyuburkan dan mencantikkan rambut & kuku

9. Mengandungi nutrien yg tinggi sesuai bagi ibu mengandung dan yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik & sihat

10. Menggalakkan pemulihan pantas apabila berlakunya kecerderaan, terutamanya luka yang bakal meninggalkan parut.

11. Memudarkan jeragat & lingkaran gelap bawah mata. Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik-bintik hitam & menbasmi bateri jerawat.

12. Mengurangkan selera makan, kolestrol berlebihan, selulit & menurunkan berat badan ke tahap ideal

13. Membantu memulihkan masalah seksual wanita mahupun lelaki

14. Mengatasi masalah keputihan, missV berbau & masalah sengugut

15. Mampu mengetatkan & merapatkan Faraj

16. Bibir tidak kering & sentiasa lembap

17. Memberi tenaga supaya anda tidak cepat letih, lebih cergas & bersemangat setiap hari.

18. Mencerahkan bahagian-bahagian intim wanita/lelaki

19. Memberi kelembapan (hydration) kepada kulit secara terus menerus. Kulit lelaki yang kasar pun boleh kembali lembap

20. Berkhasiat tinggi dlm rawatan sembelit & merangsang pergerakan usus yang perlahan

21. Mengatasi masalah kekeringan vagina wanita secara semulajadi

22. Mempertahankan dan memelihara sistem reproduksi baik lelaki maupun wanita

23. Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan untuk menjaga kesihatan dan jantung

24. Melapangkan saraf, membuang kahak, berhenti cirit-birit, demam dan keruh spermatorrhea, dan membuang bahan-bahan toksik dari badan

25. Memudahkan tidur nyenyak, menghasilkan pola tidur. Mengawal metabolisme tubuh dengan mencerna secara enzimatik.

26. Kulit wajah terasa glowing, licin & lembut apabila dicium

27. Mampu mempertingkatkan penghasilan sel-sel baru, menyihatkan kulit, membantu memelihara keremajaan kulit, melembutkan dan membuat kulit lebih bercahaya

28. Dapat mengembalikan kepadatan tulang yang normal, dan juga dapat memperlambatkan osteoporosis

29. Tangan semakin terasa tegang, lembut & cerah. Tidak kasar seperti selalunya

30. Merangsang aktiviti seks lelaki dan wanita serta membantu memudahkan kehamilan

Haaaa nampak tak sebanyak ini kebaikan dengan hanya produk yang begitu kecil. Kebaikan yang banyak ini menjadikan Gorgeous Juice menjadi pilihan orang ramai sehinggakan ianya telah mencapai 100,000 unit telah terjual selama 5 bulan dipasaran. 

Untuk makluman semua, Gorgeous Juice ini sesuai untuk lelaki dan juga wanita. Jadi lelaki diluar sana, anda juga boleh mengamaklkan Gorgeous Juice ini didalam kehidupan harian anda semua. 

FAIRY TEARS POTION 


Secara peribadi patik mengamalkan produk Fairy Tears Potion ini didalam aktivit harian kerana ianya bertindak seperti sun block dan juga boleh membantu menyelesaikan masalah kulit. Hanya dengan 2 kali tekan pada tapak tangan dan boleh di sapu diseluruh muka. 

Apa yang bestnya Fairy Tears Potion ini memberi kebaikan kepada kita sebagai pengguna. Banyak testimoni yang korang boleh dapati bagi mereka yang menggunakan Fairy Tears Potion ini.

1. Bau yang wangi iaitu bau dewberry dan tak terlalu kuat
2. Mampu mengatasi kulit berparut
3. Menegangkan kulit bagi mengurangkan kedutan di wajah
4. Mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit dan molekul dari formula zat
5. Memudarkan bekas parut jerawat yang ada di wajah

6.Sangat sesuai digunakan untuk kulit kering disebabkan cuaca yang panas
7. Long lasting untuk pemakain solekan.
8. Mengandungi vitamin A,C dan E yang mampu mengurangkan sel kulit mati
9. Mengecilkan liang roma terbuka
10. Kulit muka segar selepas pakai serum ini.
Nampak tak dengan segala testimoni ini, patik sendiri sedang dalam proses cubaan. Sedikit sebanyak ade juga perubahan pada wajah patik bila patik melihat cermin. 

FULL COVERAGE FOUNDATION

MERVE Full COverage Foundation
MERVE Full Coverage Foundation
MERVE Full Coverage Foundation dengan campuran buah-buahan ini mempunyai 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & mencerahkan.

Terdapat 5 pilihan warna MERVE FUll Coverage Foundation
Terdapat 5 pilihan warna MERVE FUll Coverage Foundation
MERVE Full COverage FOundation ini sesuai untuk membentuk, meruncung dan memancungkan wajah
MERVE Full Coverage Foundation ini sesuai untuk membentuk, meruncung dan memancungkan wajah
Terdapat banyak keleobihan bagi mereka yang menggunakan MERVE Full Coverage Foundation ini antaranya:

1. Menjadikan pemakaian lebih cantik berseri dalam beberapa jam serta membantu mengawal lebihan minyak

2. Kulit tidak kelihatan dan terasa berat (seperti memakai topeng) dan kelihatan semulajadi dengan kemasan sempurna

3. Menjadikan kulit anda kelihatan tidak berminyak. Kemasan akhir menjadikan kulit anda gebu & berseri

4. SPF 50 melindungi kulit daripada sinaran matahari yang berbahaya dan kulit kusam

5. Tekstur yang ringan dan lebih praktikal untuk dipakai setiap hari dan terasa berseri dengan kemasan yang tahan lama

6. Meningkatkan kolagen untuk mencegah penuaan dan mengurangkan keradangan dan tidak gatal pada kulit anda. Penampilan yang lebih muda, menegangkan dan mengurangkan garis-garis halus dan kedutan

7. Tidak mengandungi bahan kimia sintetik , wangian tiruan atau mana-mana toksin

8. Solekan tahan lebih lama, serta mengurangkan peluh yang menutupi liang roma yang menyebabkan jerawat

9. Menjadikan kulit lembut seperti baldu, licin dan sempurna

10. Gabungan sempurna pada span atau berus memudahkan krim diratakan pada permukaan wajah

Pengguna MERVE Full Coverage Fondation
Pengguna MERVE Full Coverage Fondation
Jadi tunggu apa lagi? dapatkan segera a rangkaian produk MERVE Cosmetic yang lain. Untuk dapatkannya bolehlah menghubungi salah satu medium di bawah:


Manufactured by: 
Merve Group Holdings Berhad ( 1167228 T)

Distributed by: 
MERVE Skin Health Sdn Bhd (1173249 P) Alamat:B-G-5 Vista Alam, Jalan Ikhtisas,Seksyen 14, 40000 Shah Alam,Selangor,Malaysia 

Telefon :
011-2365 0600012-373 8787

Oh yaaa MERVE Cosmetic juga boleh dicari diaplikasi Playstore atau Apple Store ya.


You Might Also Like

3 komen

  1. ehemm.. ada duta baru nampak.. hehe

    ReplyDelete
  2. hakak ipar i pon ada lah dlm entry ekekekeke

    ReplyDelete