PRODUK KERENGGA UNTUK MEREKA YANG INGIN KURUS DAN CANTIK

Monday, April 16, 2018

PRODUK KERENGGA UNTUK MEREKA YANG INGIN KURUS DAN CANTIK

PRODUK KERENGGA UNTUK MEREKA YANG INGIN KURUS DAN CANTIK | Bila sebut jee nak ramping patik yakin korang akan terbayangkan serangga bernama KERENGGA bukan? Haaa mana tidak nya, bentuk badan seperti tu ramai yang idamkan. 

Lagi pula dah nak dekat bulan puasa dan akan menghadapai hari raya, patik yakin korang mesti akan mencari-cari produk yang boleh membantu korang untuk menurunkan berat badan sebelum menanti hari raya nanti. 

Hehehehe bukan apa, patik sendiri pun mencari-cari produk yang boleh membantu mengurangkan berat badan patik ni haaaa. Sekarang ni bukan jeee perempuan yang sibuk nak berbandan cantik, lelaki pun dah sama naik menjaga penampilan juga kan. Kalau boleh pinggang seperti KERENGGA

PRODUK KERENGGA UNTUK MEREKA YANG INGIN KURUS DAN CANTIK

Dengan ini patik ingin berkongsi dengan korang, 2 produk yang baru patik gunakan dalam proses mengecilkan saiz patik ini. Hehehe. Semoga patik terus istiqiomah yee dengan segala usaha yang patik lakukan ini. 2 produk ini adalah Kerengga Chocolate Shake & Kerengga Chocolate Poopil

Adakah memang nama produk ini KERENGGA? Yaaa memang sungguh produk ini namanya KERENGGA dan semoga dengan jenama ini akan memberi inspirasi kepada korang untuk menjadi lebih kurus seperti KERENGGA.


KERENGGA CHOCOLATE SHAKE

KERENGGA CHOCOLATE SHAKE

Kerengga Chocolate Shake adalah minuman tambahan berperisa coklat yang diformulasikan untuk membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan kita. Maksud meningkatkan kadar metabolisma itu, korang akan berasa cepat berpeluh dimana tujuannya adalah untuk memecahkan lelemak yang tersembunyi dibahagian bermasalah selalunya dibahagian lengan, pinggang, peha, perut dan bahagian-bahagian lain. 

PRODUK KERENGGA UNTUK MEREKA YANG INGIN KURUS DAN CANTIK

Haaa ini yang patik suka sebab patik juga mempunyai masalah yang sama iaitu dibahagian perut, pinggang dan peha. 

1 jee yang patik nak nasihatkan korang yang menggamalkan makanan atau minuman tambahan, AIR MASAK hendaklah diminum dengan kerap sebagai membantu penghadaman yang baik sekaligus mempercepatkan kadar tindakbalas produk yang korang amalkan. 

KERENGGA CHOCOLATE SHAKE

Selain boleh membakar lemak secara "halus", Kerengga Chocolate Shake ini juga boleh membantu korang mengurangkan mafsu makan dan sekaligus korang boleh mendapat berat badan yag ideal dan juga boleh membantu menggebukan dan memutihkan kulit korang. Haaa menarik bukan??

KERENGGA CHOCOLATE SHAKE

Selain rasanya seperti coklat, Kerengga Chocolate Shake ini mengandungi bahan lain seperti Pati Guarana, Oligo, Citrus Aurantium dan Garcinia Cambogia (asam gelugur). Kesemua bahan ini diadun sebati didalam produk ini untuk menghasilkan Kerengga Chocolate Shake ini. 

(gambar cara bancuhan)

Untuk lebih nikmat, patik galakkan korang untuk bancuh sepeket Kerengga Chocolate Shake ini dengan air sejuk dan goncangnya didalam bekas yang disediakan. 

Nota kaki :
💨Untuk berat 80kg kebawah, disarankan 1 sachet untuk sehari
💨 Untuk berat 80 kg keatas , 1 sachet selepas breakfast dan 1 sachet selepas mkan tengahari selama seminggu


KERENGGA CHOCOLATE POOPIL 

KERENGGA CHOCOLATE POOPIL

Nak lebih kuasa pencepatan? Ni haaa patik perkenalkan korang dengan 1 lagi produk yang boleh membantu korang mempercepatkan proses menyingkirkan lemak. Yang tadi berbentuk serbuk kan? Tetapi Kerengga Chocolate Poopil ini adalah berbentuk pil yang mudah kunyah. 

KERENGGA CHOCOLATE POOPIL

Antara bahan yang ada dalam Kerengga Chocolate Poopil ni adalah :

ISOMALT
✔ Sejenis karbohidrat pemanis semulajadi
✔ Mencegah pembentukkan plak pada struktur gigi berbandingdengan gula biasa

COCOA POWDER
✔ Coklat rendah lemak
✔ Menurunkan kolestrol jahat

MILK POWDER
✔ Menguatkan tulang dan membantu mengekalkan kekuatan tulang
✔ Mencegah toksin dari berkumpul dalam badan
✔ Mengoptimumkan proses penghadaman

LECITHIN CHITOSAN
✔ Menurunkan kolestrol
✔ Meningkatkan keergasan otak
✔ Menurunkan berat badan

KERENGGA CHOCOLATE POOPIL

Seperti yang patik ceritakan dari awal tadi, Kerengga Chocolate Poopil ini membantu korang untuk kurus dengan mudah. Selain kurus, yang bestnya produk ini juga membantu menyingkirkan 40% minyak didalam badan sekaligus boleh mengurangkan kadar kolestrol didalam badan. Ini yang seronoknya produk Kerengga Chocolate Poopil ni haaa. 


>> INSTAGRAM | FACEBOOK | WHATSAPP <<

You Might Also Like

0 komen