BENARKAH PRODUK CRYSTAL SKIN BOLEH MEMBANTU MASALAH KULIT?

 CRYSTAL SKIN

BENARKAH PRODUK CRYSTAL SKIN BOLEH MEMBANTU MASALAH KULIT? | Musim semua rakyat Malaysia duduk rumah, bekerja dari rumah, berkurung dirumah merupakan masa yang sangat kritikal dan kadang kala boleh membuatkan kita stress. Sama juga dengan patik.

Siapa yang kenal patik mesti tahu keadaan kulit patik yang tidak sesempurna mana. Namun patik telah diperkenalkan dengan satu produk ni yang khabarnya boleh membantu masalah kulit dikala semua orang berada didalam keadaan yang tidak biasa. 

CRYSTAL SKIN

Produk Crystal Skin ini merupakan produk suplemen makanan yang boleh membantu masalah kulit yang patik hadapai. Orang kata apa salahnya kalau patik mencuba bukan? Jadi mengambil keputusan untuk mencuba sendiri sebelum patik kongsikan kebaikan dengan korang semua. 

Apa yang menarik tentang produk ini adalah, kesemua bahan yang digunakan adalah daripada ekstrak bahan semulajadi yang berkhasiat. Ini yang menambahkan rasa patik nak cuba yeee. 

KANDUNGAN BAHAN DI DALAM CRYSTAL SKIN 

CRYSTAL SKIN

Seperti yang aptik kongsikan apa awal tadi, produk Crystal Skin ini menggunakan bahan semulajadi yang sudah pasti akan membantu dalam penghasilan kulit yang sihat. 
  • Tomato Kristal : Anti oksidan terkuat, mengurangkan jeragat dan melindungi dari kerosakan sinar matahari

  • Habbatus Sauda : Anti radang, kurangkan jerawat dan membunuh kuman

  • Vitamin C : Melundungi sel dan menjaga kulit agar sihat

  • Collagen : Menambah keanjalan kulit dan mencegah kedutan

  • Estrak Biji Anggur : Anti oksidan, membunuh kuman dan membantu penyembuhan luka

  • Jus Blackcurrant : Anti oksidan dan menguatkan sistem pertahanan badan.

Korang semua jangan risau kerana semua bahan Crystal Skin ini adalah dari gred AAA, kilang yang mempunyai status Halal dan juga mempunnyai akredatasi GMP (Good Manufacturing Practice), HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) dan ISO 22000. Nampak tak semuanya terbaik !

Bahan yang digunakan bagi pembuatan produk Crystal Skin ini juga terkenal dengan khasiatnya dan dikawal selia di bawah gred makanan oleh Bahagian Keselamatan Dan Kualiti Makanan di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Selain tu, produk ni juga dijamin selamat dan tiada kesan sampingan dan telah diuji secara klinikal yeee. Jadi boleh gunakan tanpa was-was

KEBAIKAN MENGGUNAKAN PRODUK CRYSTAL SKIN

CRYSTAL SKIN

Untuk makluman korang, produk Crystal Skin ini adalah produk suplemen makanan. Jadi untuk memastikan produk ini berkesan, korang digalakkan untuk:
  1. Elakkan minuman yang berkafein, beralkohol dan berkarbonat untuk mendapat keberkesanan yang lebih baik.
  2. Minum 2 hingga 3 liter air putih setiap hari untuk mempercepatlan proses keberkesanan Crystal Skin.
  3. Amalkan gaya hidup sihat seperti tidak merokok, menjaga pemakanan, mengurangkan makanan berminyak dan bersenam dengan kerap.
Apabila semua yang patik senaraikan ini korang ikuti,  kebaikan produk Crystal Skin ini akan menyerlahkan lagi:
  • Merawat masalah kulit
  • Mengurangkan jerawat
  • Mengurangkan parut
  • Mengecilkam pori
  • Memutihkan kulit
  • Mengurangkan muka berminyak
  • Kulit kurang kusam dan glowing
  • Menambah kelembapan kulit

HARGA PRODUK CRYSTAL SKIN

CRYSTAL SKIN

Sekarang patik telah dapatkan 2 kotak untuk patik cuba. Siapa yang tak nak kulit yang cantik seperti orang lain. Kadang kala masalah kulit yang patik hadapi ni sedikit sebanyak mengganggu tahap keyakinan patik apabila berada dengan orang ramai. Harap sangat produk Crystal Skin ini membantu masalah kulit patik. 

Mesti antara korang yang nak tahu berapa harga produk ini bukan? Jadi ini adalah senarai harga yang patik rasa korang mesti mampu milik. 

Harga produk Crystal Skin:
  • 1 Kotak Harga Tawaran RM69 == > Harga Biasa RM89 (DISKAUN 23%)
  • 2 Kotak  Harga Tawaran RM132 == > Harga Biasa RM178 (DISKAUN 26%)
  • 3 Kotak Harga Tawaran  RM187 == > Harga Biasa RM267 (DISKAUN 30%)
  • 4 Kotak Harga Tawaran  RM230 == > Harga Biasa RM356 (DISKAUN 35%)

Selain tu, korang yang membeli produk Crystal Skin ni layak untuk mengambil bahagian dalam cabutan bertuah yang mereka sedang adakan. Setiap kotak pembelian, korang layak mendapat 1 tiket cabutan bertuah. Lagi banyak korang beli, lagi besar peluang korang untuk menang hadiah. 

Khabarnya banyak hadiah yang mereka sediakan antara IPhone 12, barang kemas dan banyak lagi yang jumlah keseluruhan adalah sebanyak RM 20,000. Sangat menarik bukan hadiah yang disediakan dengan hanya membeli produk Crytal Skin ini. Mana tahu rezeki korang kan. Hehe.

Korang boleh terus membeli di link di bawah: 

Lazada : https://s.lazada.com.my/s.dKesX
Shopee: https://shopee.com.my/product/399622599/11521935690?smtt=0.33754352-1628817228.9

CRYSTAL SKIN

Kalau korang nak tahu lebihi lanjut berkenaan produk Crystal Skin ini, patik ada sediakan informasi yang diharap boleh membantu korang juga yee. Semoga perkongsian patik kali ini sedikit sebanyak membantui korang dalam membantu masalah kulit.

TELEFON:
011-62000032

>> WEBSITEFACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | TIKTOK <<



Comments